Ik maakte een slechte start met mijn partybedrijf…

Toen ik net begon, wilde ik gewoon leuke kinderfeestjes organiseren en het allemaal lekker betaalbaar houden voor mijn klanten. Ik keek naar de prijzen van concurrenten en wilde de goedkoopste zijn, zodat ik veel klanten kon krijgen. Ik was in een really needy energie.

Ik gaf regelmatig kortingsacties, winacties en ging stunten met mijn prijzen, daar kwamen veel klanten op af en dat vond ik geweldig! Het was superdruk! Maar aan het einde van de maand, kon ik niet echt zien waar ik zo hard voor had gewerkt. 

Ik begon kritisch te kijken naar mijn prijzen...

Ik ben gaan onderzoeken hoe ik meer kon verdienen aan mijn opdrachten, want uiteindelijk is het een bedrijf en wilde ik ervan kunnen leven. Ik had een missie om vanuit meer rust te kunnen ondernemen.

Ik kwam erachter dat ik veel fouten had gemaakt, maar nadat ik meer kennis had verkregen, kon ik eindelijk mijn bedrijf echt gaan opbouwen.

Image

Deze ervaringen wil ik gaan delen met andere vrouwen, om te voorkomen dat ze dezelfde fouten gaan maken.

Op woensdag 16 maart ga ik een Masterclass hierover geven. Deze Masterclass is een voorproefje van de opleiding en coaching die je kan volgen bij ons.

Ben jij ook een ambitieuze vrouw in de partybranche? Dan is dit iets voor jou!

Let op! Graag alleen aanmelden als je ook aanwezig kan zijn. Er wordt om een motivatie voor jouw deelname en serieuze interesse in onze opleidingen gevraagd, op basis hiervan maken we een selectie. VOL=VOL

Meld je hieronder aan:

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.