It's time to level up!

Ben je er klaar voor om te ondernemen op een hoog niveau?

Je bent een creatief persoon. Je versierd al een tijdje voor vrienden en familie, misschien heb je zelfs nog een andere creatieve talent in de sector zoals:

 • Feestartikelen maken
 • Taarten en sweets maken
 • Catering verzorgen
 • Cocktails maken
 • Partyverhuur
 • Entertainment
 • etc.

Je hebt hoe dan ook creatieve talenten, maar nu wil je door naar de next level. Een professionele bedrijf en de juiste klanten die willen betalen voor de kwaliteit die je levert!

Ben jij toe aan een verandering,? Wil je van een hobby naar een professioneel bedrijf of een upgrade aan je bestaande partybedrijf?

Dan is onze opleiding voor jou!

Er zijn een beperkt aantal plekken vanaf september 2022! Meld je snel aan! Vol = Vol 

Image
Lynaiska Dossett (Trainer & Coach)

Onze opleidingen zijn voor jou als je:

 • Een professioneel partybedrijf wilt starten
 • Jouw bedrijf wilt uitbreiden of professionaliseren
 • Op hoog niveau wilt presteren en meer leiderschap wilt nemen in je eigen bedrijf
 • De zelfvertrouwen wilt krijgen om een echte no-nonsense ondernemers mentaliteit te ontwikkelen 
 • Moeiteloos de juiste klanten naar je toe wilt aantrekken die de volle prijs willen betalen voor jouw diensten 
 • Sneller wilt groeien of een grotere netwerk nodig hebt om opdrachten binnen te halen.
 • Je meer wilt doen met je creatieve talenten en jezelf op een zakelijke manier wilt ontwikkelen

Onze opleidingen & trajecten zijn makkelijk te volgen naast een parttime of fulltime baan.

Let op! Onze opleidingen zijn NIET geschikt voor jouw als je jouw werk als hobby of bijverdienste wilt blijven doen en niet van plan bent om een professioneel bedrijf op te bouwen.

Welke workshops bieden wij allemaal aan?

Wij geven verschillende workshops gebundeld in 1 opleiding, zodat je alle skills en kennis van de branche volledig kan benutten. Zie hieronder de workshops die we in ieder geval behandelen voor starters.

Voor bestaande ondernemers die al langer in de branche werkzaam zijn passen we onze diensten aan op maat en zullen we kijken wat jij en je bedrijf nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Image

Party Business Expert Traject (3-6 maanden/beginners)

Dit traject is voor starters in de partybranche die de ambitie hebben om officieel een party bedrijf voor zichzelf te beginnen of willen professionaliseren.

Tijdens dit traject leer je over verschillende ballondecoraties, zaaldecoratie, tafeldecoraties en het opbouwen van een volledig decor.

Start: September 2022 

Let op! Beperkte plekken beschikbaar!

Image

Basis Workshop

In deze 1:1 workshop voor beginners worden de basistechnieken voor traditionele ballonnenbogen en pilaren besproken, voorgedaan en mag je dit ook zelf beoefenen. Verder word er besproken welke basis materialen je altijd nodig hebt als starter en ontvang je zelf ook een starterspakket.

Start: September 2022 

Image

Organic Boog 

Heb je de basis technieken al onder controle, dan gaan we een stap verder.  Het is tijd om je te verdiepen in organic ballonnendecoraties. Wij gebruiken een ronde frame. Deze decoraties zijn tegenwoordig zeer populair en mag je niet missen in je kennis als je als decorateur wilt gaan starten.

Start: September 2022 

Image
Resultaat van Cursist: Creative by Ju

Balloonwall

Voor de ultieme ervaring is dit een essentiële stap om je verder te ontwikkelen tot een echte balloon professional! Leer hoe je mooie ballonnen achterwanden maakt!.

Start: September 2022 

Image

Theorie

Hoe werkt het allemaal in deze industrie en waar moet je goed op letten?

 • Inkoop en leveranciers (lijst)
 • Prijzen berekenen / Pakketten
 • Offertes opstellen (Sales)
 • Social Media Marketing
 • 2 x Webinars
 • 1 x Coaching sessie

Start: September 2022 

Image

Meeloopdagen (Zaaldecoratie)

De beste ervaring is door mee te lopen op de dag zelf. Ervaar hoe het is om een dagje mee te lopen met experts bij het opzetten van een complete zaaldecoratie!

Start: September 2022 

Image

Coaching Sessies

Tijdens de opleiding doe ik regelmatig sessies met jouw om je voortgang te bewaken en je vragen te beantwoorden. In de sessies doen we het volgende:

 • Vraag en antwoord
 • Advies
 • Plan van Aanpak
 • Whatsapp Support (dagelijks)

Partnership Programma -  Krijg klanten via onze netwerk!

Alle deelnemers van onze opleidingstrajecten zullen onderdeel zijn van onze exclusieve partnership programma. Dat betekend dat je op onze website komt te staan als partner, wij volop promotie voor je doen op al onze social media kanalen en wij binnenkomende opdrachten uitsluitend zullen doorverwijzen naar (oud) deelnemers van onze trajecten.

Lees meer...

Image
Cursisten Party Business Start Up

Onze trainingen zijn incl. drankjes en snacks, het gebruik van elektrische pompen, latex ballonnen, frames, decor materialen en instructies tijdens de workshop. De locatie en datum van de coaching sessies en meeloopstages zijn in overleg.

Na de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Twijfel je nog? 

Een cursus of traject is een flinke investering. Het is daarnaast een spannende reis. Dat begrijpen we heel goed en ook hier houden wij rekening mee!

We zullen je met veel aandacht en geduld begeleiden. Wij hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de branche, verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en inmiddels zelf ook al verschillende workshops en cursussen gegeven.

De kennis, ervaring en inzichten die je krijgt tijdens de lessen en coaching sessies kunnen transformerend zijn voor jouw  (toekomstige) bedrijf, je lifestyle en jouw als persoon.

Een grote investering betekend, dat je er serieus instapt en er volledige voor gaat. Zodra je jouw betaalde opdrachten binnen krijgt heb je jouw investering binnen no time terug verdiend!

Wil je meer informatie? Of weet je niet zeker of de opleiding bij je past? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Recencies

Onze  cursisten gaan altijd vol trots weg. Bekijk hieronder de ervaringen van de deelnemers.