It's time to level up!

Ben je er klaar voor om te ondernemen op een hoger niveau?

Je bent een creatief persoon. Je versierd al een tijdje en wordt al vaak geboekt als decorateur of partystylist. Misschien heb je zelfs nog een andere creatieve talent in de sector zoals:

 • Feestartikelen maken
 • Taarten en sweets maken
 • Catering verzorgen
 • Cocktails maken
 • Partyverhuur
 • Entertainment
 • etc.

Je hebt hoe dan ook, aan jezelf en je klanten bewezen dat je goed bent in je werk, maar nu wil je door naar de next level. Een professionele bedrijf en de juiste klanten die willen betalen voor de kwaliteit die je levert!

Ben jij toe aan een upgrade of verandering aan je bedrijf en wil je de zakelijke kant van jezelf nog verder ontwikkelen?

Dan zijn onze opleidingen en coaching trajecten voor jou! 

Image
Lynaiska Dossett (Trainer & Coach)

Onze opleidingen zijn voor jou als je:

 • Jouw bedrijf wilt uitbreiden of professionaliseren
 • Op hoog niveau wilt presteren en meer leiderschap wilt nemen in je eigen bedrijf
 • De zelfvertrouwen wilt krijgen om een echte no-nonsense ondernemers mentaliteit te ontwikkelen 
 • Moeiteloos de juiste klanten naar je toe wilt aantrekken die de volle prijs willen betalen voor jouw diensten 
 • Sneller wilt groeien of een grotere netwerk nodig hebt om opdrachten binnen te halen.
 • Je meer wilt doen met je creatieve talenten en jezelf op een zakelijke manier wilt ontwikkelen

Onze opleidingen & trajecten zijn makkelijk te volgen naast een parttime of fulltime baan.

Let op! Onze opleidingen zijn NIET geschikt voor jouw als je jouw werk als hobby of bijverdienste wilt blijven doen en niet van plan bent om een professioneel bedrijf op te bouwen.

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Meld je hieronder aan.

Image

Nieuw! Online Coaching for Queens

Dit is een traject speciaal ontwikkeld vanuit Mind Healing Queens voor vrouwen die wat langer werkzaam zijn in de partybranche en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei.

Start: 6 april 2022 

Investering:  € 895,-

€ 299,-  per maand 

(3 termijnen)

Lees verder...

Image

Party Business Start Up (8 weken cursus) - Prepare for your dream!

Deze cursus is voor beginners in de partybranche die de ambitie hebben om officieel een party bedrijf voor zichzelf te beginnen.

In deze groepscursus leer je over verschillende ballondecoraties, zaaldecoratie, tafeldecoraties en het opbouwen van een volledig decor. 

Datum: 22 mei 2022

Investering: € 1995,-

€ 335,-  per maand

(6 termijnen)

Lees verder....

Image

Starters traject (6-8 maanden) - Build your dream!

Decoreer je al langer als hobby, maar ben je vastberaden om een professioneel bedrijf op te starten? Dan kan ik je persoonlijk hierin begeleiden.

We gaan je bedrijf direct officieel maken en je nieuwe business samen opbouwen. Dit traject is de unieke manier om 1 op 1 met mij als professional samen te werken. Je krijgt mijn volledige aandacht en de kans om al je vragen te stellen.

Start: in overleg

Investering: € 3500,-

€ 600,- per maand

Lees verder....

Image

Upgrade Traject -  (6-8 maanden) - Live Your Dream!

Dream Big! Do Bigger! Boss Up!

Is je bedrijf al een tijdje official en ben je bereid next level te gaan? Wil je jezelf transformeren tot een ware expert op jouw gebied en op een positie komen waar klanten en partners enthousiast worden bij het horen van jouw bedrijfsnaam? 

Tijdens dit traject gaan we samen jouw bestaand bedrijf tot een hoger niveau tillen. 

Start: in overleg

Investering: € 6000,- 

€ 750,- per maand

Lees verder....

Partnership Programma -  Krijg klanten via onze netwerk!

Alle deelnemers van onze opleidingstrajecten zullen onderdeel zijn van onze exclusieve partnership programma. Dat betekend dat je op onze website komt te staan als partner, wij volop promotie voor je doen op al onze social media kanalen en wij binnenkomende opdrachten uitsluitend zullen doorverwijzen naar deelnemers van onze trajecten.

Lees meer...

Image
Cursisten Party Business Start Up

Onze trainingen zijn incl. drankjes en snacks, het gebruik van elektrische pompen, latex ballonnen, frames, decor materialen en instructies tijdens de workshop. De locatie en datum van de coaching sessies en meeloopstages zijn in overleg.

Na de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Twijfel je nog? 

Een cursus of traject is een flinke investering. Het is daarnaast een spannende reis. Dat begrijpen we heel goed en ook hier houden wij rekening mee!

We zullen je met veel aandacht en geduld begeleiden. Wij hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de branche, verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en inmiddels zelf ook al verschillende workshops en cursussen gegeven.

De kennis, ervaring en inzichten die je krijgt tijdens de lessen en coaching sessies kunnen transformerend zijn voor jouw  (toekomstige) bedrijf, je lifestyle en jouw als persoon.

Een grote investering betekend, dat je er serieus instapt en er volledige voor gaat. Zodra je jouw betaalde opdrachten binnen krijgt heb je jouw investering binnen no time terug verdiend!

Wil je meer informatie? Of weet je niet zeker welk traject of cursus bij je past? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Recencies

Onze  cursisten gaan altijd vol trots weg. Bekijk hieronder de ervaringen van de deelnemers.