It's time to level up!

Image

Ga voor jouw dromen, start je eigen partybedrijf!

Je bent een creatief persoon. Je versierd vaak feestjes voor vrienden en familie. Je droomt ervan om officieel een partybedrijf te beginnen en de mooiste feestjes te creëren. Misschien heb je al een partybedrijf, maar vindt je het moeilijk om de juiste klanten te vinden. Herken je jezelf hierin? Dan zijn onze opleidingen voor jou! 

Onze opleidingen zijn voor jou als:

  • Je geen plezier meer hebt in je huidige baan/werkzaamheden en je weet dat je meer kunt met je creatieve talenten
  • Je uiteindelijk wilt stoppen of minderen met je huidige baan 
  • Je de professionele manier van (ballon) decoratie wilt leren of ontwikkelen
  • Je affiniteit hebt met de partybranche en je diensten wilt uibreiden/verbeteren (decorateur, partyplanner, entertainer, cateraar, bakster etc.)
  • Je wilt leren hoe je moeiteloos de juiste klanten kan aantrekken die de volle prijs willen betalen voor jouw diensten 
  • Je sneller wilt groeien of een grotere netwerk nodig hebt om opdrachten binnen te halen.
  • Je op hoog niveau wilt presteren en de zelfvertrouwen wilt krijgen om een echte no-nonsense ondernemers mentaliteit te ontwikkelen
  • De balans tussen privé (moederschap) en ondernemerschap wilt vinden 

Onze opleidingen zijn makkelijk te volgen naast een parttime of fulltime baan en/of moeder zijn.

Image

Party Business Start Up (8 weken cursus) - Prepare for your dream!

Deze cursus is voor beginners die de ambitie hebben om een party bedrijf voor zichzelf te beginnen. In deze groepscursus leer je over verschillende ballondecoraties, zaaldecoratie, tafeldecoraties en het opbouwen van een volledig decor. 

Startdatum: 27 maart 2022

Lees verder....

Image

Starters traject (6 maanden) - Build your dream!

Heb je al wat basis kennis over de branche en ervaring met ballonnen? Ben je vastberaden om een professioneel bedrijf op te starten? Dan kan ik je persoonlijk hierin begeleiden.

We gaan je bedrijf direct officieel maken en je nieuwe business samen opbouwen. Dit traject is de unieke manier om 1 op 1 met mij als professional samen te werken. Je krijgt mijn volledige aandacht en de kans om al je vragen te stellen.

Startdatum: In overleg (vanaf oktober 2021)

Lees verder....

Image

Upgrade Traject -  (8-12 maanden) - Dream big! Do bigger! Boss Up!

Is je bedrijf al official en ben je bereid next level te gaan? Wil je jezelf transformeren tot een ware expert op jouw gebied en op een positie komen waar klanten en partners enthousiast worden bij het horen van jouw bedrijfsnaam? 

Tijdens dit traject gaan we samen jouw bestaand bedrijf tot een hoger niveau te tillen. 

Startdatum: In overleg (vanaf november 2021)

Lees verder....

Partnership Programma -  Krijg toegang tot exclusieve voordelen!

Alle deelnemers van onze opleidingstrajecten zullen onderdeel zijn van onze exclusieve partnership programma. Dat betekend dat je op onze website komt te staan als partner, wij volop promotie voor je doen op al onze social media kanalen en wij alle binnenkomende opdrachten uitsluitend zullen doorverwijzen naar deelnemers van onze trajecten.

Wij hebben een groot netwerk en krijgen regelmatig verschillende soorten aanvragen binnen. Wij kijken altijd goed welk type aanvraag past bij jouw huidige aanbod.

Hiermee ben je al vanaf het begin van je traject verzekerd van een goede zichtbaarheid, een mooie portfolio en een groeiende klantenkring buiten je eigen netwerk!

Dit betekend dus dat je jouw investering al snel zal terug verdienen.

Image
Cursisten Party Business Start Up

Onze trainingen zijn incl. drankjes en snacks, het gebruik van elektrische pompen, latex ballonnen, frames, decor materialen en instructies tijdens de workshop. De locatie en datum van de coaching sessies en meeloopstages zijn in overleg.

Na de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Twijfel je nog? 

Een cursus of traject is een flinke investering. Het is daarnaast een spannende reis. Dat begrijpen we heel goed en ook hier houden wij rekening mee!

We zullen je met veel aandacht en geduld begeleiden. Wij hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de branche, verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en inmiddels zelf ook al verschillende workshops en cursussen gegeven.

De kennis, ervaring en inzichten die je krijgt tijdens de lessen en coaching sessies kunnen transformerend zijn voor jouw  (toekomstige) bedrijf, je lifestyle en jouw als persoon.

Een grote investering betekend, dat je er serieus instapt en er volledige voor gaat. Zodra je jouw betaalde opdrachten binnen krijgt heb je jouw investering binnen no time dik terug verdiend!

Wil je meer informatie? Of weet je niet zeker welk traject of cursus bij je past? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Recencies

Onze  cursisten gaan altijd vol trots weg. Bekijk hieronder de ervaringen van de deelnemers.