Kids entertainment

Op een kinderfeestje moeten kinderen natuurlijk vermaakt worden. En dat is niet altijd een makkelijke taak. Gelukkig kunnen wij een aantal diensten regelen om de kinderen bezig te houden.

Showtime

Laat alle kinderen dansen, zingen en springen! Huur via ons een dj, dansers, clowns, mascottes, helden of prinsessen om de kids te entertainen en er een echte kinderdisco van te maken!

Fun Food Machines

Wil je jouw kleine gastjes verblijden met lekkers zoals suikerspinnen, popcorn, hotdogs en slush! Zoek dan niet verder! U kunt de machines bij ons huren. Dit kan ook met bediening, zodat u hier zelf niet achter hoeft te staan!

Schminken en Glittertattoo

Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden! Binnen no time kunnen ze worden omgetoverd in hun favoriete superheld, een prachtige prinses of een leuk dierfiguur. Ook de glittertattoos zijn zeer geliefd bij zowel kleine als grote kinderen.

Springkussens

Heeft u een grote tuin of ruimte gehuurd? Dan is het geen slecht idee om een springkussen te plaatsen. De meeste kinderen zijn dol op springkussens. En het houd ze ook zeker een hele tijd bezig!

Groter aanpakken?

U kunt het natuurlijk ook uitbreiden met bijvoorbeeld een frietkraam, pony's, brassband of een live entertainment crew. Niets is voor ons te groot of gek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kids-entertainment huren?

Vraag een offerte aan!
Image