Starters traject (6 maanden) - Build your dream!

Heb je al wat basis kennis over de branche en ervaring met ballonnen? Ben je vastberaden om een professioneel bedrijf op te starten? Dan kan ik je persoonlijk hierin begeleiden.

We gaan je bedrijf direct officieel maken en je nieuwe business samen opbouwen. Dit traject is de unieke manier om 1 op 1 met mij als professional samen te werken.

Zes maanden lang maak je real life opdrachten met ons mee, maar ook ondersteun ik jouw  bij het binnenhalen van jouw eigen eerste opdrachten.

Het mooiste hiervan is dat je niet direct al je eigen materialen of vervoer (busje) nodig hebt, omdat wij alles tot onze beschikking hebben. Zo bouw je gelijk al een mooi portfolio op!

Image
Lynaiska Trainer & Coach

Je krijgt mijn volledige aandacht!

Tijdens dit traject krijg je mijn volledige aandacht en de kans om al je vragen te stellen over deze branche. Daarnaast kan je mijn hulp dagelijks in schakelen bij alle obstakels die je tijdens deze uitdagende reis naar zelfstandig ondernemen tegenkomt.

Je staat er nooit alleen voor!

Ik zal op alle aspecten met jouw meedenken, meelopen met jouw opdrachten en je in contact brengen met de juiste experts, om ervoor te zorgen dat alles in de startfase goed verloopt.

Programma

Gedurende dit traject krijg je 6 maanden lang het volgende:

  • Privé workshops
  • Groepsworkshops 
  • 1:1 Coaching sessies
  • Meeloopstages
  • Bijeenkomsten / Live sessies
  • Contact met experts
  • Contact met leveranciers (Leverancierslijst)
  • Gebruik van onze materialen (huur)
  • Whatsapp Support (dagelijks mijn hulp inschakelen wanneer nodig)

Dit traject is makkelijk te volgen naast een parttime of zelfs fulltime baan. Je krijgt theorie informatie die je thuis bestudeert, 1 op 1 coaching (eventueel digitaal) en privé workshops die gepland worden op de dagen die jou uitkomen. 

Verder hebben we regelmatig (online) groepsbijeenkomsten en workshops op locatie met overige partyplanners in opleiding en experts uit de branche. Zo bouw je direct een waardevolle netwerk op.

Je bedrijf is hiernaast ook onderdeel van onze exclusieve partnership programma, waarmee je altijd bij ons in de spotlight staat en via ons netwerk de juiste opdrachten binnenkrijgt.

Na 6 maanden heb je een professioneel bedrijf (KVK geregistreerd) en heb je de kans om door te stromen naar een Upgrade Traject waarbij we je bedrijf naar een hoog niveau tillen zodat je regelmatig en moeiteloos aan goed betaalde opdrachten kan komen.

Startdatum: In overleg (Vanaf oktober 2021)

Prijs: € 3500,- (eenmalig)

600,- per maand

(excl. 21% BTW)

Let op! Beperkt aantal plekken!

Enthousiast geworden? Meld je hieronder aan! Twijfel je nog of heb je nog vragen? Boek een gratis kennismakingsgesprek