Wij bieden diverse leuke party decor opleidingen aan!

Groepsworkshops

Onze groepsworkshops zijn voor iedereen die iets met feestdecoraties heeft en/of daarmee aan de slag wilt gaan. Of je nou je eigen bedrijf wilt starten of uitbreiden, dit als hobby wilt doen voor je eigen feestjes of die van vrienden en familie. Iedereen is welkom!

Je ontdekt (nieuwe) technieken, trends en je krijgt tips en tricks die je misschien nog niet eerder wist! Onze cursisten gaan altijd vol kennis en trots weg! 

Privé workshop

Komen onze groepsworkshops niet uit? Of mis je bepaalde kennis en/of technieken en wil je dit liever 1 op 1 leren? Kies dan voor een privé workshop in je eigen tijd. 

Ook voor bedrijven en scholen (feest comité /feestwinkels) bieden we workshops aan om personeel te trainen. 

Image
Lynaiska Dossett (Teacher)

Meld je snel aan voor een workshop naar keuze of een volledige Cursus! VOL= VOL 

Image

Party Business Start Up (6 weken cursus)

Wil je meer leren over het vak en er een serieuze party business van maken? Kies dan voor onze 6 weken cursus! Je leert over verschillende ballonendecoraties, zaaldecoratie, tafeldecoraties en het opbouwen van een volledig decor.

Daarnaast delen wij onze ervaringen in het krijgen van klanten en samenwerken met leveranciers en mag je  meelopen tijdens onze opdrachten.

Tijdens de cursus zullen er verschillende experts aansluiten om hun kennis en wijsheden in hun vakgebied te delen zodat je met volle vertrouwen je party business kan gaan starten!

Prijs: € 895

Startdatum:  Zondag, 5 september 2021 (Elke Zondag)

(betalen in termijn is mogelijk)

Tijd: 10:00 uur tot 18:00 uur (elke zondag)

Locatie: Rotterdam Alexander

Nog maar een beperkt aantal plekken over!

Image

1 op 1 Workshop 

(2 daags)

Tijdens deze prive workshop bouwen we samen een Basis en  Deluxe Decor op en mag je mij persoonlijk vragen stellen en/of vertellen waar je tegenaan loopt. Verder gaan we samen op zoek naar gewenste leveranciers en bespreken we prijzen en verkoopstrategieën.

Ik geef daarna tips en adviezen vanuit mijn eigen ervaring om jou de kennis en motivatie te geven om met jou hobby of business een stap verder te gaan.

Na de workshop mag je ook nog 1 dag met ons meelopen.

(tijd en dag in overleg)

Prijs: € 495

Image

Deluxe Decor: Organic Balloon Wall

Naast de organic ballonnenbogen zijn er nog veel meer mogelijkheden met ballonnen. Zo kunnen wij ook een ballonnenmuurtje maken!

Tijdens deze workshop gaan we een compleet luxe decor opzetten!

Prijs: € 295

Datum: September 2021 (exacte datum wordt nog bekend gemaakt)

Tijd: 10:00 uur tot 13:00 uur

Locatie: Rotterdam Alexander

Image

Zaaldecoratie Kinderfeestje
In deze workshop pakken we bijna alles aan! Je leert hoe je een volledig zaaldecor opzet voor een kinderfeestje. We leren hoe je een luxe dinnertable voor volwassenen en een kindertafel opmaakt en we bouwen een luxe decor hoekje compleet met ballonnendecoratie, snoep en presentjes.

Verder laten we zien hoe je de prijs berekend van een gehele zaaldecoratie.

Tot slot zal een professionele fotograaf langskomen om alles vast te leggen, de foto's mogen gebruikt worden voor je eigen portfolio!

Prijs: € 395

Datum: 12 september 2021

Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur

Locatie: Rotterdam Alexander

Image

Deluxe Decor: Organic Balloon Arch

Heb je de basis technieken al onder controle en wil je een stap verder gaan? Dan is het tijd om je te verdiepen in organic ballonnendecoraties. Wij gebruiken als achtergrond een ronde backdrop of ring en zullen het afmaken met een loper en barokstoel. Deze decoraties zijn tegenwoordig zeer populair en mag je niet missen in je kennis als je als decorateur wilt gaan starten.

Prijs: € 195

Datum: 24 oktober 2021

Locatie: Rotterdam Alexander

Al onze workshops zijn incl. drankjes en snacks, het gebruik van elektrische pompen, latex ballonnen, frames, decor materialen en instructies tijdens de workshop. De locatie en datum van de VIP sessies zijn in overleg.


Na onze workshops ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Image
Cursisten Party Business Start Up

Boek een gratis kennismakingsgesprek!

Een workshop en/of cursus is een flinke investering. Het is daarnaast een spannende persoonlijke reis. Dat begrijpen we heel goed en ook hier houden wij rekening mee!

We zullen je met veel aandacht en geduld begeleiden. Wij hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de branche, verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en inmiddels al verschillende workshops ook gegeven.

De kennis en ervaring die je opdoet tijdens de lessen is echt geweldig! Zodra je opdrachten binnen krijgt heb je jouw investering al snel terug verdiend!

Twijfel je nog of wil je weten welke workshop of cursus bij je past? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Recencies

Onze  cursisten gaan altijd vol trots weg. Bekijk hieronder de ervaringen van de deelnemers.