Wij bieden diverse leuke party workshops aan!

Onze groepsworkshops zijn voor iedereen die iets met feestdecoraties heeft en/of daarmee aan de slag wilt gaan. Of je nou je eigen bedrijf wilt starten of uitbreiden, dit als hobby wilt doen voor je eigen feestjes of die van vrienden en familie. Iedereen is welkom!

Je ontdekt (nieuwe) technieken, trends en je krijgt tips en tricks die je misschien nog niet eerder wist! Onze cursisten gaan altijd vol kennis en trots weg! 

Wil je liever 1 op 1 begeleiding, dat is ook mogelijk!  

Meld je aan voor een workshop naar keuze.

Image

Vanwege de lockdown hebben wij nog geen nieuwe datums voor de groeps workshops gepland staan.

Vanaf maart 2021 gaan we starten met online workshops!

De 1 op 1 workshops en coaching sessies kunnen ook in deze periode geboekt worden!

Meld je alvast vrijblijvend aan om op de hoogte te blijven!

Image

Nieuw! Online Decoratie Cursus (lidmaatschap)

In deze online cursus voor beginners kan je op je eigen rustige tempo leren en oefenen met verschillende (ballonnen) decoratie, technieken, thema's en stijlen. Daarnaast krijg je per onderwerp informatie over inkoop van de benodigde materialen en prijsindicaties. Met een lidmaatschap heb je exclusieve toegang tot het volgende:

  • Privé Facebook Groep: Online Support en Helpdesk
  • Tutorials met mijn tips & tricks (video's)
  • Huiswerkbladen & Info sheets (incl. links naar leveranciers)
  • Webinars
  • Q & A live sessies (online) 

Klik hier voor meer informatie.

Prijs:  € 29,50 per maand (maandelijks opzegbaar)

Startdatum:  1 maart 2021

(Je kan de hele maand van maart nog aanmelden, info blijft beschikbaar)

Waarom geven we deze workshop? Lees meer in onze blog

Image

Coaching Sessie

Kun je al decoreren, maar mis je nog kennis over het vak? Bijvoorbeeld over inkoop, leveranciers en verkoop?  Wil je dat ik een keer kom meehelpen bij een opdracht? Of wil je een keer met ons meelopen? Kies dan voor een coaching sessie! Tijdens dit uur mag je mij persoonlijk vragen stellen en vertellen waar je tegenaan loopt. Ik geef dan tips en adviezen vanuit mijn eigen ervaring om jou de kennis en motivatie te geven om verder te gaan.

Prijs: € 95 (per uur)

Image

1 op 1 Workshop

Heb je de basis en/of luxe ballondecoratie workshop gemist? Of mis je bepaalde technieken en kennis en wil je dit 1 op 1 leren? Wij bespreken vooraf samen wat je precies wilt leren en gaan hier tijdens de workshop aan werken. Daarnaast mag je 1 dag met ons meelopen.

Prijs: € 295

Image

Ballonnendecoratie Workshop (Basic): 

In deze workshop voor beginners worden de basistechnieken voor traditionele ballonnenbogen en pilaren besproken, voorgedaan en mag u dit ook zelf beoefenen. 

Prijs: € 75

Image

Deluxe Decoratie Workshop (Organic): 

Heb je de basis technieken al onder controle en wil je een stap verder gaan? Dan is het tijd om je te verdiepen in organic ballonnendecoraties. Wij gebruiken als achtergrond een ronde backdrop en zullen het afmaken met een loper en barokstoel. Deze decoraties zijn tegenwoordig zeer populair en mag je niet missen in je kennis als je als decorateur wilt gaan starten.

Prijs: € 175

Image

Zaaldecoratie Kinderfeestje
In deze workshop leer je hoe je een volledig zaaldecor opzet voor een kinderfeestje. We leren hoe je een luxe gastentafel dekt, een kindertafel en een leuke candytable compleet met ballonnendecoratie, snoep en presentjes.

Prijs: € 250

Image

Partyplanning & Styling 5 daagse Cursus

Wil je meer leren over het vak en er een serieuze party business van maken? Kies dan voor onze 5 daagse cursus! Al onze voorgaande workshops worden gecombineerd, je leert dus in 1 maand over de verschillende (basis en luxe) ballonendecoraties, zaaldecoratie, tafeldecoraties en het opbouwen van een volledig decor. Daarnaast leer je over marketing en sales, het krijgen van klanten en leveranciers en mag je 1 dag meelopen tijdens onze opdrachten.

Prijs: € 595

Leverancierslijst
Kun je gewenste leveranciers of materialen niet vinden? Dan kunnen wij hier ook mee helpen! Tijdens de workshops en VIP sessies werken wij met een (op maat gemaakte) leverancierslijst.

Al onze workshops zijn incl. drankjes en snacks, het gebruik van elektrische pompen, latex ballonnen, frames, decor materialen en instructies tijdens de workshop. De locatie en datum van de VIP sessies zijn in overleg.


Na onze workshops ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Recencies

Onze  cursisten gaan altijd vol trots weg. Bekijk hieronder de ervaringen van de deelnemers.