Opleiding

Klaar om je eigen partybedrijf te starten? 

Ben jij altijd al de creatieve geest geweest achter het organiseren en decoreren van geweldige feestjes? Nu is het tijd om jouw droom waar te maken en je eigen partybedrijf te starten!

We bieden workshops, masterclasses en coachingssessies speciaal voor jouw (opkomende) partybedrijf.

  • Leer de geheimen van het creëren van adembenemende themafeesten.
  • Ontdek de kunst van ballondecoraties en maak van elke ruimte een magische omgeving.
  • Verfijn je vaardigheden in het ontwerpen van unieke tafelsettings 
  • Laat je creativiteit de vrije loop en leer hoe je  je klanten versteld doen staan.

Of je nu een ervaren feestplanner bent die een nieuw niveau wil bereiken of een enthousiaste beginner die zijn/haar passie wil omzetten in een bloeiend bedrijf, wij staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes!

Ben je nog niet zeker welke opleiding bij je past? Plan een kennismakingsgesprek gesprek van 15 minuten met ons in!

Recencies

Cursisten delen hun ervaringen met Party Fun NL - Training & Consultancy

We zijn verheugd om de ervaringen te delen van enkele van onze enthousiaste cursisten die de afgelopen jaren bij ons hebben deelgenomen aan inspirerende workshops en cursussen. Ontdek hoe onze programma's hen niet alleen hebben geholpen bij het opstarten of verder ontwikkelen van hun eigen partybedrijf, maar ook bij hun persoonlijke groei. 


Party Business Coach

Wil jij jouw creativiteit omzetten in een succesvolle onderneming? Dan is onze 6 weekse cursus echt iets voor jou!

Tijdens deze training leer je alles over ballonnendecoratie, partystyling, prijzen berekenen, sales, marketing en alle ins-en-outs van het ondernemerschap.

Wil je jezelf nog verder professioneel ontwikkelen op hoger niveau? Kies dan voor ons coachingstraject, waar we jou persoonlijk begeleiden om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Investeer in jezelf en word de succesvolle ondernemer die je altijd al hebt willen zijn!

Achter de schermen: Deelnemers delen hun 'real life' bruiloft ervaringen...

Bij onze cursus geloven we in praktijkervaring. Afgelopen zomer mochten enkele van onze deelnemers meedraaien met een echte bruiloft. Ze werkten samen met professionals, ontdekten de dynamiek achter de schermen en leerden waardevolle lessen. Bekijk de perspectieven van deze ervaring in onze foto's en video’s en ontdek hoe real-life ervaringen ons onderscheiden.


Business Support & Community (Online)

Party Expert Online is een online community voor ambitieuze ondernemers in de partybranche die klaar zijn om naar het volgende niveau te gaan. Ervaar een jaar vol meeslepende masterclasses in 2024, waarin we jou ondersteunen en alles leren over mindset, marketing, sales en ondernemerschap in de partywereld. Grijp deze kans om jouw feestelijke onderneming te laten bloeien!

 


Gepersonaliseerde artikelen (1 daags workshop)

V.I.B Day ( 1 daags workshop)

Wil je graag je ballonnenvaardigheden naar een hoger niveau tillen, maar heb je geen plannen om een eigen bedrijf te starten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Kies voor onze 1-daagse workshop, waarbij je volledige persoonlijke begeleiding krijgt van een ervaren ballonprofessional.

In slechts 4 uur tijd leer je de nieuwste technieken en aanpassingen, waardoor je jouw balloncreaties naar een hoger niveau kunt tillen.

Mis deze waardevolle kans om je vaardigheden te verbeteren niet! Reserveer nu jouw plek voor deze speciale workshop en maak deel uit van een geweldige leerervaring.


Part Expert Réunion 

Business event speciaal voor ondernemers in de partybranche.

Tijdens dit EXCLUSIEVE evenement zullen we like-minded ondernemers (eventplanners, partyplanners en leveranciers) in deze branche met elkaar connecten en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Het doel van dit event is het creëren van connecties en WIN-WIN situaties om samen meer business te genereren.

Elkaar inspireren, business gunnen, met elkaar meedenken, samenwerkingsverbanden leggen, zakelijke kansen creëren en persoonlijke groei staan centraal. Kan jij je hierin vinden, dan ben je van harte welkom!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze workshops en masterclasses?

Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!