Ondernemer in de Spotlight: Sesheta Goddesz

Let me introduce to a great business partner! Sesheta Goddesz van Dazzling Sensation!  Een vrouw met gigantisch veel creativiteit en sprankelende plannen voor de toekomst!

Hoe wij elkaar hebben leren kennen....

Sesheta en ik volgde elkaar al een tijdje op social media. Uiteindelijk kwamen we elkaar tegen tijdens een busreis naar een vakantiepark. Zo ontdekte we dat we vele raakvlakken hadden. Zo waren we allebei moeder van een jongen (van de zelfde leeftijd), hadden we dezelfde roots en interesses en natuurlijk dezelfde passie voor het organiseren van feestjes!

Image

Door haar vele talenten deed ze graag alles zelf.

Image

Ik leerde Sesheta kennen als iemand die graag alles zelf doet en op haar eigen manier wilt leren. Dat is ook te begrijpen want ze heeft zelf vele talenten. Naast haar populaire gepersonaliseerde feestartikelen doet ze namelijk zelf ook nog ballonnen decoratie, partystyling en maakt ze overheerlijke en prachtige sweets!

Maar naarmate we langer samenwerkten stelde ze zich steeds meer open ...

Ik zag haar steeds meer vertrouwen krijgen in onze samenwerking, maar ook in meerdere samenwerkingspartners. Daarnaast investeerde ze ook in de groei van haarzelf d.m.v workshops & netwerk events. Zo heeft ze o.a. ook bij mij een ballonnenworkshop gevolgd. 

Image

Wij hebben samen al wat prachtige feestjes kunnen leveren.

In mijn samenwerking met Dazzling Sensation doe ik de partyplanning & styling en levert zij mij de gepersonaliseerde items en/of sweets. Tijdens dit proces denkt ze altijd mee en komt ze met leuke ideeën. Hieronder een aantal succesvolle feestjes die we samen hebben mogen doen.

Image
Jungle Decor (Girl)
Image
Image
Jungle Decor (Boy)
Image
Image
Hennesy Sweettable
Image
Image
Maya de Bij
Image

Bij Dazzling Sensation wordt alles geheel gepersonaliseerd in een leuke verjaardags thema!

 

Maar ook met feestdagen heeft ze altijd leuke acties staan! Zo heeft ze met Kerst en Valentijnsdag super leuke cadeauboxen gemaakt.

Image
Image

Sesheta heeft grote plannen voor de toekomst en haar opkomende bedrijf.

Stiekem heeft ze al grote dromen met mij persoonlijk al gedeeld. Lezers mogen haar pagina in de gaten gaan houden om te kijken wat voor moois ze allemaal nog voor jullie in de planning heeft!

Image
Meer weten over Dazzling Sensation? Volg haar op:

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.