Het is tijd voor een andere stap!

Soms beginnen we enthousiast met iets, een passie of hobby, zetten we om in een business.

Op een geven moment gaat je bedrijf zo hard groeien en wordt je plotseling overweldigd door je eigen succes.

Voor je het weet kom je op een bepaald punt waar je voelt dat je meer kunt bereiken als ondernemer, maar je blijft hangen in die startende ondernemers mentaliteit.

Constant volgeboekt zijn, hard werken en overwerken, heb ik zelf heel lang gedaan in mijn bedrijf. Het is lekker om in die flow te blijven als de inkomsten gewoon blijven binnen stromen, maar ik weet dat ik daarvoor geen ondernemer ben geworden! Op een gegeven moment moest ik leren dat als ik echt een baas wil worden van mijn bedrijf, ik niet voor altijd kan blijven werken IN mijn bedrijf. You feel this?

Ik moest aan mijn persoonlijke ontwikkeling werken en mijn ondernemersmentaliteit veranderen om mezelf in mijn bedrijf te kunnen upgraden. I'm still going through this process and it feels amazing!

Image

Daarom heb ik nu gekozen om niet alleen met startende ondernemers te werken, maar juist als je al langer aan het ondernemen bent, is het goed om eens een stap terug doen en te denken aan de next level.

Het kan betekenen dat je niet alleen je manier van werken moet gaan veranderen, maar ook moet gaan werken aan jezelf.
Als je ervoor kiest om met mij samen te werken in mijn upgrade traject, gaan we werken op een heel ander niveau, een niveau waarbij je bedrijf hoog presteert, maar met jouw als een echte baas van je bedrijf!

Het is tijd voor die next level, een andere manier van groeien!

Are you with me on this? 

Voor meer informatie over dit Upgrade traject kijk op:
www.party-fun-nl.nl/upgrade-traject/

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.