Image

In 2020 ben ik vol enthousiasme, begonnen met onze vernieuwde party workshops. Wij hebben toen in september en oktober, workshops mogen geven voor de basis en organic ballondecoratie.

Voor 2021 hadden we een zaaldecoratie workshop en een 5 daagse cursus gepland staan, ik had hier samen met de cursisten zoveel zin in. Dit is helaas door de strengere corona maatregelen uitgesteld omdat de workshop locaties hun deuren hebben moeten sluiten.

Image

Door deze maatregelen werd ik noodgedwongen om andere manieren te onderzoeken om toch mijn kennis te kunnen delen. Normaal gesproken ben ik van mening dat de creativiteit en groepsdynamiek zich beter vormt in een praktische omgeving. Daarnaast kan ik op deze manier de cursisten persoonlijk beter begeleiden, dan in een online omgeving.

Toch is online leren tegenwoordig niet meer weg te denken. Ik kan hier dus ook niet meer omheen.

Het is voor mij een nieuwe uitdaging maar tegelijkertijd zie ik hier voor de cursisten en mezelf ook kansen in:

  • Je hoeft geen lange afstanden te reizen als je ver woont
  • Je kan in je eigen tempo leren
  • Je zit niet gebonden aan een tijdstip of dag
  • Je kan leren vanuit de comfort van je eigen huis
  • De prijs is goedkoper dan een persoonlijke workshop
  • Ik kan meer onderwerpen bespreken

Het enige nadeel is dat je dus soms zelf je materialen zal moeten inkopen. Ik zal hiervoor wel de benodigde links sturen zodat het makkelijk te vinden is. 

Image

Het is bekend dat regelmatig experimenteren met ballonnen creativiteit oproept en je helpt bij het leren van nieuwe technieken. Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen binnen de party branche, aangezien deze voortdurend veranderen. 

Deze online cursus is bedoeld voor beginners die nog helemaal nieuw zijn of net zijn begonnen in de party branche. Ook als je al wat basiskennis hebt kan deze cursus waardevol zijn. Het geeft je exclusieve toegang tot een Prive Facebookgroep waarbij je educatieve inhoud krijgt en professionele ondersteuning om aan je skills te werken. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus.

Image

Lidmaatschap

Het is een lidmaatschap en niet datum of tijdsgebonden, je kan op elk moment mee doen en uitstappen.

Elke maand zullen er nieuwe decoratie vaardigheden zijn waar we aan gaan werken. Je kan kiezen om maandelijks te betalen en je kan weer opzeggen wanneer je vind dat je voldoende hebt geleerd. 

€ 29,50 per maand (elke maand opzegbaar)

Image

Deze maand gaan we starten met de basis voor het maken van een pilaar, boog en helium trosjes. We delen de informatie over de benodigde ballonnen, inkoop, hulpmiddelen en frames.

Volgende maand gaan we verder met de basis voor een organic boog! We adviseren om met beiden mee te doen als je nog een starter bent!

Na je aanmelding ontvang je de betaalgegevens om de lidmaatschap te bevestigen.

Image

Wil je liever persoonlijk bij mij een workshop volgen? Wij hebben vanwege de corona maatregelen op dit moment nog geen nieuwe datums staan voor de groepsworkshops! Wij houden je via deze nieuwsbrief op de hoogte.

Een coaching sessie of een 1 op 1 workshop is wel mogelijk! 

Onze curisten gaan altijd vol trots weg! Klik op de afbeeldingen om meer recensies te bekijken!
Image
Image
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Categories: Workshops

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.